Stuur ons een e-mail
Home Home
Naar de homepagina
Stuur ons een e-mail

Jobs

Wie in de zorg werkt, laat zich niet afschrikken door nieuwe impulsen. Elke dag is een avontuur, met nieuwe uitdagingen en nieuwe patiënten. Daarom zorgen wij ervoor dat je er nooit alleen voor staat. We stellen namelijk niet alleen onze patiënten centraal, maar ook onze eigen mensen. Hun enthousiasme en motivatie is immers onlosmakelijk verbonden met de kwaliteitsvolle zorg die wij elke dag opnieuw verlenen.

 • Benieuwd naar onze vacatures? Klik dan snel hier.
 • Spontaan solliciteren? Hier vind je meer info.
 • Op zoek naar een vakantiejob? Uitleg hierover vind je hier.
 • Aan de slag als vrijwilliger? Klik hier.
 • Werken als arts in ons ziekenhuis? Klik hier.

Onze troeven

Locatie

 • In de buurt van ons ziekenhuis is het aangenaam leven en wonen. Dit komt in de eerste plaats door de groene en landelijke omgeving, waar het nog betaalbaar bouwen is. Rijd elke dag filevrij, of zelfs met de fiets naar het werk. Er is een kwaliteitsvol scholennetwerk en uitgebreide mogelijkheden voor cultuur, sport en recreatie.
 • Limburg is niet enkel een fietsprovincie, maar ook een wandelprovincie. Het grensoverschrijdend natuurgebied Hageven/de Plateaux, de Sahara en het Pijnvenbos, liggen op enkele kilometers afstand. Er is vanzelfsprekend de nodige infrastructuur voor allerlei zaalsporten, zwemmen of tennis. Maar ook kanotochten op de Dommel, golf, en indoor-skiën behoren tot de mogelijkheden. Voor cultuur kunt u terecht in de lokale culturele centra en musea, of in de omringende steden. 
 • Hou je meer van het stadsleven? Het Revalidatie & MS Centrum is strategisch gelegen tussen de steden Hasselt, Antwerpen en het Nederlandse Eindhoven. 

Motiverende werkomgeving

Elke dag een nieuw avontuur… Een job bij het Revalidatie & MS Centrum is een job die nooit gaat vervelen. Zorgen voor mensen brengt elke dag weer adrenaline, vreugde en uitdaging met zich mee, en in het Revalidatie & MS Centrum sta je er nooit alleen voor. Je werkt samen met een enthousiast team, maakt gebruik van moderne faciliteiten en dat in een mooie omgeving, zowel binnen als buiten.

 • Fijne werksfeer
  Een glimlach, een schouderklopje, respect voor elkaar, samenwerken, interesse tonen, opkomen voor elkaar, … dát zorgt voor een leuke sfeer in het ziekenhuis. We streven dan ook naar een open karakter waar een aangename werksfeer en collegialiteit centraal staan.

 • Stabiele werkgever
  De vraag naar zorg wordt alsmaar groter, en dus ook de vraag naar medewerkers in de zorgsector.

 • Job met maatschappelijke relevantie
  We werken samen voor het welzijn van de patiënt, een doel waar je heel wat voldoening uithaalt.

 • Moderne infrastructuur en apparatuur
  Het ziekenhuis is een recent en modern gebouw met up-to-date apparatuur.

Uitgebreide loopbaanmogelijkheden

 • Job met inhoud enverantwoordelijkheid
  Alle jobs in het Revalidatie & MS Centrum vormen een onmisbare schakel: verpleegkundigen, artsen, administratief medewerkers, schoonmakers, technische medewerkers, logistiek assistenten… Elke medewerker heeft zijn eigen verantwoordelijkheid.

 • Balans tussen werken en privéleven
  Wij vinden het belangrijk dat elke medewerker een evenwicht kan vinden tussen het werk en zijn privéleven. Daarom bieden we mogelijkheden aan tot deeltijds werken, educatief verlof, loopbaanonderbreking, tijdskrediet, ouderschapsverlof, palliatief verlof, verlof om medische bijstand, …

 • Doorgroeimogelijkheden
  Je krijgt de kans jezelf te ontplooien, om je te specialiseren in je job of om door te groeien binnen de diverse diensten en afdelingen (bijv. referentieverpleegkundige, stagementor, deelname aan werkgroepen, diensthoofd, stafmedewerker, …). Daarom maken we nieuwe vacatures ook altijd intern bekend.

 • Vorming
  We hechten belang aan professionele en deskundige zorg, en dat kan alleen als je beschikt over de meest recente kennis en vaardigheden. We stimuleren je dan ook om regelmatig vorming te volgen, met financiële tussenkomst en compensatie van de arbeidstijd. Samen met je diensthoofd kijk je welke opleidingen voor jou nuttig zijn en welke beantwoorden aan jouw wensen en verwachtingen. Het is ook mogelijk je job te combineren met een bijkomende opleiding (bijv. deeltijds werken en studeren, educatief verlof, …).

 • Stabiel dienstrooster
  Je uurrooster ken je altijd 1 maand voor de start van het nieuwe kwartaal. Wisselen van shift of onverwachte wijzigingen gebeuren zo veel mogelijk in onderling overleg.  

Inscholing en begeleiding

Als nieuwe medewerker krijg je een persoonlijk inscholingsprogramma. 

 • Afdelingsgebonden inscholingsprogramma
  Het is enorm belangrijk dat je je ‘thuis’ voelt op je afdeling en bij je collega’s. Daarom sta je er ook niet alleen voor. Je collega’s, meter of peter begeleiden en ondersteunen je waar nodig. Met elke vraag kan je bij hen terecht. 

Andere voordelen

 1. Vergoedingen voor extra of speciale prestaties
  * Zaterdag: 26 % (prestaties tussen 06.00u en 20.00u)
  * Zon- en feestdage: 56 %
  * Nachtwerk (weekdagen): 35 % (prestaties tussen 20.00u en 06.00u (07.15u bij waak) vallende van maandag t.e.m. zaterdag)
  * Oncomfortabele uren: 20 % (prestaties tussen 19.00u en 20.00u vallende van maandag t.e.m. vrijdag)
  * Onderbroken dienst: 50 % (min. 4u onderbreking vallende van maandag t.e.m. zaterdag)

 2. Bijkomende financiële voordelen 
  * Onder bepaalde voorwaarden

 3. Vakantiedagen  
  * 20 wettelijke verlofdagen
  * 4 bijkomende verlofdagen
  * 1 extralegale verlofdag (11 juli)
  * 1 anciënniteitsdag per 4 volledige dienstjaren (max. 4 extra)

 4. Hospitalisatieverzekering voor het personeelslid
  * Gratis aansluiting in de groepspolis (facultatief)
  * Facultatieve (betalende) aansluiting van alle gezinsleden in de groepspolis. Gezinsleden zijn: de echtgeno(o)t(e) of samenwonende partner en hun kinderen die fiscaal ten laste zijn

 5. Tussenkomst vervoersonkosten
  * Fietsvergoeding
  * Sociaal abonnement (als je met de wagen naar het werk komt / woon-werk)
  * Kilometervergoeding voor dienstverplaatsingen of terugbetaling van het openbaar vervoer

 6. Personeelscafetaria met voordelige tarieven
  * Gratis drank: water, koffie, chocomelk en soep 
  * Warme maaltijden aan personeelstarief
  * Broodjes e.a verkrijgbaar in een automaat

 7. Bijkomende personeelsvoordelen
  * Aandacht bij een overlijden in de familie
  * Attentie bij 12,5 en 25 jaar in dienst
  * Attentie bij (brug)pensioen
  * Personeelskring met sociale activiteiten