Stuur ons een e-mail
Home Home
Naar de homepagina
Stuur ons een e-mail

Maatregelen bij opname

Extra maatregelen bij opname in het Revalidatie & MS Centrum tijdens COVID-19 uitbraak

  • De patiënt die wordt opgenomen, dient in isolatie op de kamer te blijven tot het resultaat van de screening gekend is.
  • Indien de patiënt recent gescreend is in een andere zorginstelling en het resultaat is negatief, is de isolatie niet van toepassing.
  • De overdracht van vuile of propere was kan enkel op woensdag en zondag, telkens tussen 16.00u en 18.00u, en na telefonische afstemming met de verpleegdienst. Tijdens deze momenten is het mogelijk om een beperkt aantal persoonlijke spullen (tijdschriften, boeken, foto's, etc.) af te geven of eventueel wat droge voorverpakte voeding. Gelieve geen verse voeding mee te geven omdat we de bewaring niet kunnen garanderen (voedselveiligheid)! We vragen u wel om een mondmasker te dragen bij de uitwisseling.
    Was en linnen kan ook gewisseld worden tijdens het bezoekmoment. Verwittig wel steeds de afdeling op voorhand zodat het vuil linnen van de patiënt meegegeven wordt naar het bezoekmoment. Meer informatie omtrent bezoek, kunt u hier terugvinden.
  • Personeel draagt beschermingsmateriaal (mondmasker).